فندق یکی از این مغزیجات خوشمزه و سالم است که می تواند پروتئین، فیبر، چربی های اشباع نشده، مواد معدنی و بسیاری از ویتامینهای مهم دیگر را برای بدن شما فراهم کند
بادام کوهی در حالت عادی به دلیل داشتن اسید هیدروسیانیک تلخ می باشد اما معمولاً فرآیند تلخی زدایی بر روی آن انجام گرفته و سپس محصول روانه بازار می گردد،نوع تلخ آن بیشتر کاربرد دارویی دارد
بادام دارای مقدار زیادی چربی است، اما از نوع غیر اشباع! این چربی خطر بیماریهای قلبی را کم میکند، تحقیقات نشان داده است که تمامی مغزهای خوراکی، بیماریهای قلبی و کلسترول بد را دور میکنند