پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد،در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد
پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد،در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد