پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد،در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود