بادام محب که نوع اصلاح شده بادام معمولی میباشد، گیاهیست ملین،آرام بخش ،آنتی اکسیدان، دارای مواد مغذی که علاوه بر مصرف خوراکی دارای مصارف صنعتی و پزشکی بسیاری نیز دارد
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
بادام یکی از آجیلهایی است که بخاطر خواص بینظیرش بسیار شناختهشدهاست. خواصی که از کنترل وزن و بهبود عملکرد مغز گرفته تا سلامت پوست و مو و سیستم گوارش را شامل میشود
این نوع بادام هندی همراه با مقداری نمک و زعفران تفت می خورد و پیشنهاد می شود افرادی که فشار خون بسیار بالایی دارند از نوع خام بادام هندی استفاده کنند،بادام زمینی منبعی سرشار از آنتی اکسیدان است
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد،در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد
پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد،در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد
یکی از معروف ترین و در دسترس ترین نوع تخمه است و سرشار از فسفر، روی، پتاسیم، منیزیم، آهن و حاوی میزان قابل توجهی فولات است، دارای ویتامین ۵ B است و از اینرو مصرف آن باعث افزایش انرژی می گردد
تخمه جابانی یکی از انواع تخمه ها است، همانطور که می دانید تخمه محصولی است که دارای انواع بسیار گوناگونی می باشد که هر نوع از این محصول دارای اسامی متفاوتی هستند، یکی از لذیذ ترین و پر طرفدار ترین انواع تخمه ها که مورد شناخت همه است، تخمه ژاپنی می باشد
ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪو همچون سایر مغزها دارای طعم عالی و مزه شیرین و کمی ترد است و می توانید به عنوان تنقلات روزانه یا افزودنی به سلاد و غذا از آن استفاده کنید، ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪو ، سرشار از پروتئین، ویتامین C، ویتامین A و ویتامین E بوده و سرشار از چربی خوب ،اسیدهای چرب امگا۶ و امگا۳ است
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
فندق یکی از این مغزیجات خوشمزه و سالم است که می تواند پروتئین، فیبر، چربی های اشباع نشده، مواد معدنی و بسیاری از ویتامینهای مهم دیگر را برای بدن شما فراهم کند