قیمت و خرید انواع خشکبار و آجیل به صورت اینترنتی ، تلفنی با ضمانت کیفیت ارائه می شود محصولات آیدی آجیل مستقیم از باغدار تهیه شده ، فراوری شده و ارائه میشود محصولات ما پسته مرغوب اکبری ، فندوق بو داده قم ، بادام کوهی ، بادام درختی تگری و ... می باشد.
فندق یکی از این مغزیجات خوشمزه و سالم است که می تواند پروتئین، فیبر، چربی های اشباع نشده، مواد معدنی و بسیاری از ویتامینهای مهم دیگر را برای بدن شما فراهم کند
آجیل مخلوط در بین ایرانیان طرفدار زیادی دارد و علت این انتخاب هم تنوع آن بوده است. اگر قصد خرید این آجیل مخلوط را دارید بهتر است بدانید آجیلها از خواص فوقالعاده ضد سرطانی و فیبر و امگا ۳ برخوردار هستند.
بادام محب که نوع اصلاح شده بادام معمولی میباشد، گیاهیست ملین،آرام بخش ،آنتی اکسیدان، دارای مواد مغذی که علاوه بر مصرف خوراکی دارای مصارف صنعتی و پزشکی بسیاری نیز دارد
فندق دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالا و خواص متعدد است؛ به همین دلیل افرادی که فعالیت فکری زیاد دارند، فندق مصرف کنند، فندق حاوی چربی، کربوهیدرات، پروتئین و آب است، از سوی دیگر این آجیل خوشمزه مقادیری قابل توجهی ویتامین و املاح را در خود جای داده است
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامینهای گروه b است از طرفی کشمش دارای خواص آنتیاکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری میکند کشمش میوهٔ رسیده و خشک انگور است
این نوع بادام هندی همراه با مقداری نمک و زعفران تفت می خورد و پیشنهاد می شود افرادی که فشار خون بسیار بالایی دارند از نوع خام بادام هندی استفاده کنند،بادام زمینی منبعی سرشار از آنتی اکسیدان است
ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪو همچون سایر مغزها دارای طعم عالی و مزه شیرین و کمی ترد است و می توانید به عنوان تنقلات روزانه یا افزودنی به سلاد و غذا از آن استفاده کنید، ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪو ، سرشار از پروتئین، ویتامین C، ویتامین A و ویتامین E بوده و سرشار از چربی خوب ،اسیدهای چرب امگا۶ و امگا۳ است
کشمش پلو از غذاهای دلخواه قسمت اعظمی از ایرانیان است، خاصیت گرم کشمش طبیعت سرد برنج را تعدیل می نماید، کشمش پلویی نوعی خاص از انگور است که با روشی خاص تبدیل به کشمش میشود
بادام کوهی در حالت عادی به دلیل داشتن اسید هیدروسیانیک تلخ می باشد اما معمولاً فرآیند تلخی زدایی بر روی آن انجام گرفته و سپس محصول روانه بازار می گردد،نوع تلخ آن بیشتر کاربرد دارویی دارد