پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد،در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد
پسته اوحدی، یکی از متداولترین ارقام تجاری پسته ایران میباشد که بین سالهای ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۰ در روستای فتحآباد رفسنجان توسط مهدی اوحدی شناسایی و انتخاب گردید.
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد،در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود