فندق دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالا و خواص متعدد است؛ به همین دلیل افرادی که فعالیت فکری زیاد دارند، فندق مصرف کنند، فندق حاوی چربی، کربوهیدرات، پروتئین و آب است، از سوی دیگر این آجیل خوشمزه مقادیری قابل توجهی ویتامین و املاح را در خود جای داده است
فندق دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالا و خواص متعدد است؛ به همین دلیل افرادی که فعالیت فکری زیاد دارند، فندق مصرف کنند، فندق حاوی چربی، کربوهیدرات، پروتئین و آب است، از سوی دیگر این آجیل خوشمزه مقادیری قابل توجهی ویتامین و املاح را در خود جای داده است
فندق یکی از این مغزیجات خوشمزه و سالم است که می تواند پروتئین، فیبر، چربی های اشباع نشده، مواد معدنی و بسیاری از ویتامینهای مهم دیگر را برای بدن شما فراهم کند
پسته یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین انواع آجیل می باشد که دارای خواص بسیاری می باشد،در فرآوری پسته زعفرانی، محصول پس از بو دادن با میزان مناسبی از نمک و زعفران مخلوط شده و علاوه بر آن که زرد رنگ و خوش رنگ می گردد، طعم فوق العاده ای نیز دارد