پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
پسته اوحدی، یکی از متداولترین ارقام تجاری پسته ایران میباشد که بین سالهای ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۰ در روستای فتحآباد رفسنجان توسط مهدی اوحدی شناسایی و انتخاب گردید.
پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد، آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود
بادام محب که نوع اصلاح شده بادام معمولی میباشد، گیاهیست ملین،آرام بخش ،آنتی اکسیدان، دارای مواد مغذی که علاوه بر مصرف خوراکی دارای مصارف صنعتی و پزشکی بسیاری نیز دارد
این نوع بادام هندی همراه با مقداری نمک و زعفران تفت می خورد و پیشنهاد می شود افرادی که فشار خون بسیار بالایی دارند از نوع خام بادام هندی استفاده کنند،بادام زمینی منبعی سرشار از آنتی اکسیدان است
بادام کوهی در حالت عادی به دلیل داشتن اسید هیدروسیانیک تلخ می باشد اما معمولاً فرآیند تلخی زدایی بر روی آن انجام گرفته و سپس محصول روانه بازار می گردد،نوع تلخ آن بیشتر کاربرد دارویی دارد